Data van alle activiteiten 2023

Hier kun je de data vinden die 4 weken vooraf ook in de agenda van de Boschhoek te vinden zijn met het thema en de inhoud van de middag of avond en de opleidingsdagen.

De inhoud van de vrouwencirkels worden door de spirits aan ons verteld, hierdoor is het altijd actueel aan de energie van het moment.

Voor nu alleen de data, zodat je de tijd kunt reserveren in je agenda. Deze data veranderen doordat we werken op de flow, dus kijk geregeld of er een update is.

Opleidingsdagen 2023 

 

O p l e i d i n g °
Divine Feminine 𓋹
1ste /2de /3deste cirkelreeks ( VOL, nieuwe reeksen starten in 2024)

“The Divine feminine is a spiritual, psychological and archetype ideal of feminine energy. The highest, most inspiring and truest expression of femininity”

De divine feminine is de energie van de great Goddess. De Great Goddess is de spirituele moeder en de levenscreator. Ze is liefdevol, verzorgend, helend, wijs en intuïtief, maar is ook een krachtige strijder die haar ‘kinderen’ beschermt. Ze flowed en is fexibel bij veranderde omstandigheden.

Elsemieke & Saskia nodigen je uit om je 2,5 dag jezelf onder te dompelen in de energie van de Divine Feminine. Het contact tussen jou Inner Goddess en Moeder Aarde weer te herstellen. We zullen vanuit meditatie en afstemming op een diepere laag in contact komen met jezelf en elkaar. The Rite of the Womb is een mooie inwijding om ons daarbij te helpen, want deze inwijding is een geschenk aan jezelf. Het is zowel een heling als een zegening en de vrouwelijke kracht wordt er mee geactiveerd. Het deze tijd dat je liefdevol mag verbinden met jezelf en je omgeving.

Elsemieke & Saskia nemen je graag in deze energie mee.

- We werken met een kleine intieme groep van maximaal 8 personen.

- Twee dagen van 10:00 tot 16:30 uur en 1 avond van 19:00- 22:00 uur

- Deze zullen ook met een lekkere lunch zijn.

Er komen totaal 4 opleidingscirkels aan van ieder 2,5 dag. Elke Cirkel° kost 222,- euro excl btw.

Je kunt je opgeven bij:
Elsemieke 0642162803 of bij
Saskia 0640701458