Wie ben ik

Mijn naam is Saskia en ik ben opgeleid om te werken met de energie van Shambala. Shambala is een universele liefdesenergie die je helpt in je volledige kracht te komen los van angsten. Deze liefdesenergie is pure liefde die in iedereen aanwezig is en ik kan je helpen om deze liefdesenergie te voelen. Dit gebeurt door een bewustwording van je eigen kracht, een gevoel van thuiskomen. 

 

 

 

Sinds ik in 1993 in aanraking ben gekomen met energiewerk heb ik gevoeld dat dit mijn pad is. In de jaren daarna ben ik opgeleid in het werken met Reiki, Shambala en veel ander intuïtief werk. Ik werk graag met kristallen en verder alles wat mij aangereikt wordt tijdens een healing.

Margriet Tegenbosch en Doris van Woerkum hebben mij ruim 25 jaar opgeleid tot de healer die ik nu mag zijn. 

Sinds twee jaar werk ik op de BoschhoeK° in Nuenen. Op deze prachtige plek in het bos geef ik één op één healingen in het mooie  Boschhuisje.

naar de BoschhoeK°

Naast mijn werk op de Boschhoek°, werk ik ook in het basisonderwijs als intern begeleider in de onderbouw. Ik mag mijn passies, onderwijs en intuïtief werk combineren wat mij enorm verrijkt. 

 

Deze foto is genomen tijdens de spirituele reis in Katharenland in de grot van Maria Magdalena. Op de foto zie je geheel links Elsemieke Sekreve en links naast mij zit Anne Asbreuk. 

Met deze lieve dames maak ik graag spirituele reizen om heilig werk te doen waar het nodig is. Samen ZIJN en verbinding maken met andere vrouwen, gun ik iedereen. Dit gebeurt op de reizen, maar ook tijdens de vrouwencirkels die we organiseren.