Wie ben ik

Mijn naam is Saskia en ik ben opgeleid om te werken met de energie van Shambala. Shambala is een universele liefdesenergie die je helpt in je volledige kracht te komen los van angsten. Deze liefdesenergie is pure liefde die in iedereen aanwezig is en ik kan je helpen om deze liefdesenergie te voelen. Dit gebeurt door een bewustwording van je eigen kracht, een gevoel van thuiskomen.

 

 

 

Sinds ik in 1993 in aanraking ben gekomen met energiewerk heb ik gevoeld dat dit mijn pad is. In de jaren daarna ben ik opgeleid in het werken met Reiki, Shambala en veel ander intuïtief werk. Ik werk graag met kristallen en verder alles wat mij aangereikt wordt tijdens een healing.

Margriet Tegenbosch en Doris van Woerkum hebben mij ruim 25 jaar opgeleid tot de energiewerker die ik nu mag zijn. 

Sinds het voorjaar van 2020 werk ik op de BoschhoeK° in Nuenen. Op deze prachtige plek in het bos geef ik één op één healingen in het mooie  Boschhuisje. Samen met andere vrouwen verzorg ik meditatieavonden, cursusmiddagen en opleidingen. Het channelen van boodschappen is een kwaliteit van mij tijdens de healingen en andere activiteiten.

 

naar de BoschhoeK°

Mijn hele leven ben ik voorbereid dit prachtige energiewerk te doen en mijn wijsheid hierin de delen. In mijn voorouderlijn is dit ook terug te vinden. Mijn opa had helende handen, maar gaf daar niet veel aandacht aan. Vooral na zijn overlijden in gesprekken met mijn oma hoorde ik daar de verhalen over. De opa van mijn moeder had een kapperszaak in Rotterdam en hielp zijn klanten met vragen, maar ook de politie met vermissingszaken. 

Sinds 1 januari 2023 mag ik fulltime werken op de BoschhoeK°. Ik heb de sprong genomen en volg mijn ware pad. 

Ik heb tot 1 januari 25 jaar gewerkt in het basisonderwijs als leerkracht en later als intern begeleider in de onderbouw. Ik combineer mijn ervaring in het onderwijs en al mijn ervaringen met intuïtief werk wat mij enorm verrijkt. 

 

De foto hierboven is genomen tijdens de spirituele reis in Katharenland in de grot van Maria Magdalena. Op de foto zie je geheel links Elsemieke Sekreve en links naast mij zit Anne Asbreuk. De foto hieronder is gemaakt in de grotten in de tuin van Sintra in Portugal. 

Met deze lieve dames maak ik graag spirituele reizen om heilig werk te doen waar het nodig is. Samen ZIJN en verbinding maken met andere vrouwen, gun ik iedereen. Dit gebeurt op de reizen, maar ook tijdens de vrouwencirkels die we organiseren. 

Telefoonnummer           :  06 40701458