Ervaringen

 

 

 

 

Saskia helpt me dichter bij mezelf te komen en te blijven. Eens in de zoveel tijd een ‘massage voor de innerlijke mens’ die nog weken doorwerkt. Elke keer is weer anders… soms met woorden, soms in stilte; moeilijk om in woorden te vangen. Altijd weer een stukje dichterbij mijn kern. Dankbaar en stevig ga ik elke keer weer naar huis. 

-Audrey-

 

 

Ik zat totaal op slot al mijn gevoelens zaten weggestopt. Na het overlijden van mijn moeder kwam ik hier dus ook niet meer bij. De eerste keer dat ik bij Saskia kwam voelde ik me begrepen, ze vond precies de juiste woorden voor wat ik voelde. Ook kreeg ze het voor elkaar de emotionele blokkade te doorbreken. Ik kon eindelijk weer huilen om het gemis.

- Een lieve vrouw -

 

 

 

Een healing bij Saskia is als een warm bad en keer op keer blijft ze me verrassen en verbazen met haar kennis en kunde. 

Via via ben ik destijds in contact gekomen met Saskia en daar ben ik nog steeds dankbaar voor. Saskia is bijzonder en uniek in haar manier van behandelen. Onder haar leiding, ga je samen op reis krijg je inzichten en kun je je eigen gezichtsveld verbreden, verrijken in verwondering. Ik kan een behandeling bij Saskia enorm aanraden en naast wat ze doet is ze ook een heel mooi mens.

- Hannelore - 

 

 

 

 

 

Saskia is een fijne rustige vrouw waar ik me ontzettend bij op mijn gemak voel, ze neemt alle tijd voor me.
Soms heb ik vragen terwijl er de andere keer niets gezegd wordt. Iedere sessie is waardevol en ik voel me erna altijd beter, meer ontspannen en lichter.
Erg bijzonder.

- Ihlja -