Healing

Als je komt voor een healing, mag je heerlijk op tafel liggen en in alle rust de liefde en het licht ontvangen. Door mijn handen komt de universele liefdesenergie die een verbinding maakt met jou. Hierdoor ontstaat een samenwerking op een hoger niveau. Dit is belangrijk, omdat alles in overeenstemming mag gaan.

Tijdens de healing mag je loslaten wat je kwijt wil en de ontstane ruimte vullen met de liefdesenergie. Hierdoor ervaar je vaak opluchting en rust. Na ieder bezoek ben je weer een stuk dichterbij jezelf en in je eigen kracht. 

Samen kijken we of een nieuwe afspraak nodig is en wanneer. Veelal zijn een aantal afspraken nodig om tot de kern te komen. Hierin is alles mogelijk, niets moet, alles mag. 

Als je een afspraak wil maken voor een healing kun je me via WhatsApp bereiken of je kunt me bellen.

Ik plan mijn afspraken voor de healingen op maandag t/m vrijdag op de BoschhoeK°. Ik vraag €65 per behandeling van een uur.

 

Voor vragen of andere wensen kun je contact met me opnemen.  Vanuit de vraag stem ik af en weet ik wat we te doen hebben. Samen kijken we dan wat ik voor je kan betekenen.

 

Denk hierbij aan:

  • Een persoonlijke Channeling

  • Individueel afgestemd werk; coaching één op één

  • Werken met kristallen vanuit de winkel op de BoschhoeK, ook te vinden in de webshop op BoschhoeK.com.

Deze foto is gemaakt in Abydos in Egypte in de Temple of Seti I ook wel bekend als Great Temple of Abydos.

 

 

Vrouwencirkels

 

Ik organiseer samen met Elsemieke van de BoschhoeK° ook vrouwencirkels, maar ook geregeld samen met andere mooie vrouwen.

De thema's van de vrouwencirkels helpen je bewustzijn vergroten, je angst en pijn los te laten en weer te vertrouwen in de liefde in jezelf en in het leven. We verbinden ons per cirkel met een andere Divine Feminine, denk hierbij aan moeder Maria, Maria Magdalena, Isis en Sofia. Daarnaast organiseren we cirkels die je helpen je blauwdruk, de Flower of Life te herinneren. De wijsheid terug te halen die je nu nodig hebt om je missie op moeder Aarde te oppakken. 

Door samen te werken met andere vrouwen en met elkaar te verbinden wordt de energie krachtig en liefdevol. Werken met de universele liefdesenergie in groepen zorgt voor een krachtige healing en verbinding met alles om je heen. Terug naar je licht en liefde in deze hectische wereld wordt als bevrijdend ervaren.

Hoe mooi is het als je in balans kunt zijn, VOL vertrouwen in je kwaliteiten en in je ZIJN.

Hieronder de link naar de agenda van Elsemieke en mij.

Agenda BoschhoeK°

 

 

Telefoonnummer          :  06 40701458